Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees meer: Love is in the air

B.: ‘A en ik hebben elkaar leren kennen via een feest. Later gingen we praten op Insta en zagen we elkaar vaker op feestjes. Toen we naar een Valentijnsfeest gingen, was ik supernerveus. Hij kwam heel lief achter me staan en we hebben heel de avond gedanst en gezoend toen we alle twee naar huis gingen vroeg hij of ik zijn meisje wilde zijn. Ik zij natuurlijk ja ❤. We zijn nu al een jaar en bijna twee maanden samen en ik houd nog steeds superveel van hem.

Renée: ‘Hij zit bij mij in de klas en ik vond hem heel irritant. Tot hij een keer bezorgd was om iets en we in contact raakten via Whatsapp. We hebben toen supervaak geappt tot midden in de nacht en ik vond hem eigenlijk gewoon superleuk. We hebben toen een keertje afgesproken en die avond werd hij meteen verhoord door mijn vriendinnen. Na lang aandringen van mijn vriendin gaf hij toe dat hij me leuk vond. Drie dagen later hebben we weer afgesproken en toen heeft hij me gevraagd. Zonder mijn vriendin zou ik nu niet met hem hebben, omdat ze heel erg aan het aandringen was. En nu zijn we een maandje samen.♡’

C.: ‘Op 13 februari hadden we afgesproken om samen naar de Mac te gaan. Na het eten zijn we naar mijn huis gegaan, waar we nog een leuk progamma op tv hebben gekeken. Later die avond wilde hij per se dat ik met hem meeging. Daarom ben ik door de regen met hem naar huis gefietst. Op een parkeerplaats hebben we een tijdje staan knuffelen. Om twaalf uur gaf hij me een kus en vroeg hij of ik zijn meisje wilde zijn.’

Heb jij ook een romantisch, grappig, bijzonder of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air!