Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Noelle (15): ‘Alle huizen bij ons in de straat hebben een stukje plat dak. En ik heb geluk want onder mijn raam zit dat platte dak. Ik was heel lang supergoed bevriend met mijn buurjongen dus soms gingen we via het dak naar elkaar toe om te chillen. Het was echt een superleuke jongen maar ik wilde onze vriendschap niet verpesten dus stopte ik mijn verliefdheid weg. Op een avond kwam hij weer bij mij en keken we samen naar de sterren. Romantisch! Op een gegeven moment pakte hij mijn hand en wilde hij mij iets vertellen. Hij zei dat hij al best lang verliefd op mij was. Nu kon ik niet meer voor me houden dat ik hem eigenlijk ook wel heel erg leuk vond. Dus sinds die avond hebben we officieel verkering. Laatst had hij een briefje op mijn raam gehangen met ‘Ik hou van jou’ erop. Hij is zo lief!’

D. (16): ‘We zaten bij elkaar in de klas en raakten aan de praat tijdens de lessen. Hoe meer ik hem zag en met hem praatte, hoe leuker ik hem vond. Een vriendin van mij had dat door, en vertelde in de pauze aan hem dat ik hem leuk vond. Terwijl ik ernaast stond. Help! Hij wist echt niet hoe hij moest reageren. Na de pauze hadden we samen een tussenuur en vertelde hij dat hij mij ook leuk vond. Nu zijn we al ruim 10 maanden bij elkaar!’

L. (13): ‘Een paar maanden geleden gingen we met school waterskiën. Niet alleen mijn klas, maar ook twee andere klassen. Superleuk want in één van die klassen zat mijn crush. Ik had er heel veel zin in en na een paar keer oefenen ging het best goed. Ik was goed bezig tot opeens de baan stopte met draaien. Hierdoor moesten we naar de kant zwemmen. Samen met B. zwom ik terug. Toen ik de stijger niet op kwam, stak hij heel lief zijn hand uit om mij uit het water te helpen. We zijn toen een stukje langs het meer gaan lopen en hebben veel gepraat. Hier hebben we onze nummers uitgewisseld. Een paar weken later gingen we weer waterskiën en vielen we expres op het laatste moment in het water. Toen moesten we wel terug zwemmen. Op de kant hebben we voor het eerst gezoend, en sindsdien zijn we al 8 maanden samen!

Hoe heb jij je boyfriend ontmoet? Vertel ons jouw verhaal en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!