Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air

V. (14): “Een jaar geleden gingen we verhuizen en toen kwam ik in een nieuwe klas terecht. Dat vond ik best eng, maar stiekem ook wel leuk omdat ik ervan houd om nieuwe mensen te ontmoeten. Op een dag hadden we gym en moesten we in de ringen zwaaien. Ik was daar best onhandig in en opeens viel ik… Maar gelukkig wel in de armen van Mike! Ongeveer een week of twee later ging ik met een paar vriendinnen naar de disco en daar was hij ook. Op een gegeven moment kwam hij naar mij toe en hebben we de hele avond gedanst en uiteindelijk ook gezoend. Die avond gingen we met de bus naar huis en we zaten naast elkaar. Ik was toen best moe en viel in slaap op zijn schouder. We hebben inmiddels al ruim een jaar verkering en zijn nog steeds heel erg blij met elkaar.”

C. (16): “Ik leerde mijn vriendje kennen via een vriendin. Hij had verkering met haar en ik had zelf ook al een vriendje. Het ging helaas uit tussen mijn vriendin en hem en toen zocht hij troost bij mij. Twee dagen later dumpte mijn vriendje mij ook. Ik was hier heel erg verdrietig over, maar gelukkig kon ik steun zoeken bij de ex van mijn vriendin. Hierna begonnen we serieus dag en nacht met elkaar te praten; elk moment dat we wakker waren spraken we elkaar. Ik werd zo erg verliefd op hem, maar ik durfde dat niet tegen hem te zeggen. Gelukkig voelde hij ook superveel voor mij en na 4 maanden had hij me verkering gevraagd! Natuurlijk zei ik ja en we zijn nu al drie maanden samen!”

L. (13): “Ik ontmoette mijn vriendje O. in het park vlak bij mijn huis. Ik was samen met mijn beste vriendin mijn hond aan het uitlaten, toen O. viel terwijl hij aan het joggen was. Mijn BFF en ik gingen meteen naar hem toe om te kijken of het goed met hem ging. Gelukkig was hij niet gewond geraakt. Mijn BFF en ik vonden hem superknap en mijn BFF vroeg hem meteen om zijn nummer. Die avond gingen ze met elkaar appen, maar toen vertelde hij dat hij mij leuk vond en niet mijn BFF. Zij vertelde dit meteen aan mij en gaf mij zijn nummer. Toen heb ik de hele avond met hem geappt en de volgende dag spraken we af. Hij vroeg me verkering in het park waar we elkaar hebben ontmoet en we zijn nu vier maanden heel gelukkig samen!”