Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air

S. (15): “Twee jaar geleden ging ik naar de Regionale Scouting Wedstrijden. Daar kwamen we met onze tent naast een andere scoutinggroep te staan. In die groep zat een heel leuk meisje en na onze ontmoeting hadden we best veel contact. Ondertussen praatte ik hierover met een ander meisje uit die scouttinggroep en we werden langzamerhand beste vriendinnen. Toen mijn verliefdheid voor het andere meisje langzaam overging, vertelde mijn beste vriendin dat zij verliefd was op mij! Na veel geflirt ben ik ook smoorverliefd geworden op haar en nu zijn we al een tijdje gelukkig samen.”

Tessa (14): “Na de zomervakantie ging ik naar een nieuwe school en daar ontmoette ik hem. We werden beste vrienden en deden heel veel samen. Toen gingen we met onze klassen op kamp en daar sloeg de vonk bij mij over. Ik heb een tijdje met die verliefdheid rondgelopen en het niet verteld omdat we beste vrienden waren. Op een gegeven moment vroeg hij aan mij wie ik leuk vond. Ik wilde het niet vertellen en zei dat hij het eerst moest vertellen. Hij vertelde dat hij mij leuk vond en daarna zei ik dat ik hem ook leuk vond. We hebben nu drie weken verkering en hebben ook al voor het eerst gezoend. We houden heel veel van elkaar!”

Debby (15): “Ik ging een keertje met mijn BFF shoppen en we gingen naar een make-upwinkel. We deden allerlei kleurtjes lipstick op en de medewerksters werden helemaal gek van ons. We hadden een leuke boy gespot, maar we dachten dat hij op jongens viel want waarom zou hij geïnteresseerd bij de make-up gaan staan? Later kwam hij naar ons toe en vroeg hij of wij wisten wat zijn jongere zusje leuk zou vinden. Zij was namelijk bijna jarig en hij wist niet wat hij moest kopen. Dat vonden we zo lief! Ik ging me helemaal uitsloven en uiteindelijk riep hij mij om advies te geven over een lipgloss-setje waar ‘LOVE’ op stond. Zo cute! Hij bleek wel ver weg te wonen, maar daarna zagen we elkaar nog best vaak. We zijn nu twee maandjes samen!”