Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer verhalen uit de rubriek Love Is In The Air.

Iris (17): ‘We kenden elkaar al een tijdje en zaten op dezelfde sport. We hadden alleen nog niet veel contact. Door een gebeurtenis die we allebei niet meer weten, gingen we in één keer heel veel sms’en. Er gingen wel 1000 sms’jes per maand doorheen en we werden steeds closer en closer. We werden goede vrienden maar ondertussen vond ik hem steeds leuker en leuker worden. We gaven elkaar wel kusjes op de wang, maar nog steeds dacht ik dat hij me alleen maar zag als een vriend. Mijn BFF en de halve sportclub zeiden dat hij mij juist wel heel erg leuk vond. Toen heb ik uiteindelijk de eerste stap gezet door hem te zoenen! We zijn nu al 19 maanden samen.’

Delicia (16): ‘Het begon allemaal toen ik net was verhuisd en een nieuwe bijbaan moest zoeken in de buurt. Ik ging solliciteren bij de Albert Heijn en werd gelukkig aangenomen. Daar ontmoette ik hem! Hij stelde zich voor als Antonio en hij gaf me een knipoog. Ik vond hem al meteen erg leuk en we raakten aan de praat. Het bleek dat hij altijd mijn moeder hielp bij het tillen van de boodschappen, want mijn moeder heeft erg last van haar rug. Dat betekende dat mijn moeder dus al een goede indruk van hem had. We wisselden nummers uit en praatten die avond via Whatsapp. Een paar avonden daarna spraken we af en het was supergezellig. Daarna zagen we elkaar steeds vaker en al snel zoenden we voor het eerst (in de kantine van de AH). Een tijdje daarna vroeg hij me heel lief verkering en natuurlijk zei ik ja. We zijn nu al bijna een jaar samen. Elke keer als we salaris krijgen kopen we een roos voor elkaar. Ik heb nu al tien rozen!

C. (15): ‘In mijn klas zat een jongen waarmee ik goed bevriend was. Vanaf de eerste dag vond ik hem al leuk, maar ik durfde niks te zeggen. We kregen allebei verkering met een ander. Ondertussen gingen we nog steeds leuk met elkaar om. Uiteindelijk gingen onze relaties stuk. Pas na een jaar hebben we met elkaar gekregen. We hebben nu al drie maanden!