Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

Bo (14): ‘We waren eerst beste vrienden en fietsten altijd samen naar school. Op een dag was zijn band lek, dus zijn we te voet gegaan. Ineens stopte hij en ik draaide me om. Hij pakte mijn gezicht vast en zoende me heel zachtjes. Toen keek hij even of ik het goed vond en toen gaf hij me de geweldigste kus die ik ooit gehad heb! We zijn nu een half jaar samen.’

Merel (16): ‘Ik heb mijn vriend ontmoet in de bus naar school en vond hem al vanaf het eerste moment dat ik hem zag knap. Hij kwam een keer naast me zitten en toen raakte we aan de praat, ik kreeg zijn nummer en vanaf dat moment gingen we veel appen. Een paar weken later kregen we verkering en dat is nog steeds dik aan! Zo zie je maar, je ontmoet de mensen die het belangrijkst voor je zijn op de gekste plekken.’

Romee (16): ‘Ja… hoe ik mijn vriendje heb ontmoet was nogal lomp. Ik was op het schoolplein met mijn klas en hij zat alleen op een pingpong tafel. Ik vond dat hij er nogal lonely uit zag dus ik liep naar hem toe en sprong op de pingpong tafel om naast hem te zitten. Alleen gleed ik er ook meteen weer vanaf! Hij hielp me weer omhoog nadat hij heel hard om me gelachen had. En nu zijn we alweer een hele tijd samen’. 

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!