Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

Eveline (15): “Ik kwam mijn vriendje tegen op een festival. Toen ik hem zag, dacht ik echt: wauw! Hij bleek een vriend te zijn van een vriend van mij. Toen ik met die vriend stond te praten had hij mij blijkbaar in de gaten gekregen. De volgende ochtend werd ik namelijk geappt door een onbekend nummer. Bleek dat hij het nummer van mij aan die vriend had gevraagd! Na een paar dagen vroeg hij of ik een keer wilde afspreken en uiteindelijk is hij mijn vriendje geworden.”

Ilse (14): “Al twee jaar was ik hele goede vrienden met hem, tot we op een dag alleen bij hem thuis waren. Stiekem vond ik hem al heel lang leuk, maar dat hield ik voor me omdat ik dacht dat hij mij alleen als een goede vriendin zag. We keken een film, maar die hebben we uiteindelijk amper gezien. Hij vertelde namelijk dat hij mij heel leuk vond en verder met mij wilde als vriend en vriendin. Sindsdien zijn we samen en dat is nu al zo’n drie maanden.”

Daisy (15): “Mijn vriend is 19 en woont in België. Ik woon zelf in Almere, dus als we elkaar willen zien moeten we vier uur reizen! Ik heb hem leren kennen via internet en vond hem al meteen leuk! We wilden elkaar supergraag een keer zien, dus hadden we op 14 februari met elkaar afgesproken. Ik was best bang, omdat ik dacht dat hij niet zou komen. Op het treinstation waar we hadden afgesproken heb ik me rot lopen zoeken en ik had de hoop al opgegeven. Totdat ik iemand mijn naam hoorde roepen. Ik keek om en zag hem staan: de jongen van mijn dromen! Ik vergeet het moment nooit meer! We zijn nu al twee maanden samen en we zien elkaar om de week. Het is moeilijk, maar we houden het vol en het is extra fijn om elkaar weer te zien na twee weken!”

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!