Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air

K. (13): “In groep 8 moesten we een musical met een andere school doen. Er was een jongen die mij erg opviel en we flirtten met elkaar. In de musical zat een scène waar we met elkaar moesten zoenen. Na de musical wachtte hij me op en vroeg hij verkering. We hebben nu al drie jaar en zijn nog steeds gelukkig samen.”

S. (15): “Hij had mij zien lopen op school en ik hoorde van zijn vrienden dat hij tot over zijn oren verliefd op me was! Toen kreeg ik ook gevoelens voor hem en zijn we samen uitgegaan. Die avond heeft hij me op een aparte manier gevraagd: hij zoende me waar iedereen bij was! Nou was dat natuurlijk eigenlijk geen vragen. Maar nu weet ik het zeker: het is officieel aan!”

A. (15): “Ik ging samen met mijn vriendin op sportles en daar zat hij toevallig ook op. We raakten erg goed bevriend en zij raakte goed bevriend met zijn beste vriend. Na het sporten gingen we samen met z'n vieren wat drinken en toen vertelde hij dat hij mij wel leuk vond en zijn vriend dat hij mijn vriendin erg leuk vond. Een jaar later kwamen we ook nog met z'n vieren in dezelfde klas op school en nu hebben we al 1,5 jaar en mijn vriendin en haar vriend zijn ook gelukkig samen.”

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!