Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

D. (15): “Ik was uit met een vriendin en ze zei tegen mij dat ze een leuke boy die ze kende zou ontmoeten. We zagen elkaar en praatten even. De volgende dag ging hij mij op Twitter volgen en later gingen we met elkaar appen. We spaken af en het was liefde op het eerste gezicht. Een paar dagen later vroeg hij mij mee uit eten en daarna vroeg hij of ik zijn meisje wilde zijn. Nu zijn we meer dan een halfjaar samen.”

Merel (15): “Ik viel op hem door zijn Chinese looks op het schoolfeest met carnaval. Ik zag hem lopen met een vriend van hem en hij deed mijn hart sneller kloppen. Op het feest durfde ik niet met hem te dansen, maar ik kreeg zijn nummer via Hyves (ken je dat nog?). Na één keer afspreken was het meteen raak en aan het eind hebben we gezoend. Sinds die tijd zijn we supergelukkig samen en ik zou hem voor niks of niemand willen ruilen.”

V. (15): “Ik leerde hem kennen toen ik een dag naar vrienden ging en hij was daar ook. Een tijd later kwamen we elkaar weer tegen op een feest en daar deelden we onze nummers om te appen. Mijn vriendin zit op dansles en hij zou naar een optreden van haar kijken. Ik wilde ook mee, maar durfte eigenlijk niet. Toch ben ik gegaan en daar leerde ik hem beter kennen en de week erna spraken we met z’n tweeën af. Pas na een halfjaar kregen we echt verkering en nu zijn we vier maanden samen!”

Heb jij ook een romantisch, grappig, bijzonder of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!