Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

C.: ‘Ik heb mijn vriendje ontmoet op een feest waar ik met een vriendin was. Toen we er een tijdje waren vroeg ze of ik zin had om naar een vriend te gaan die ook op het feest was. Ik vond het goed en toen zijn we naar hem toegegaan. Toen we hem hadden gevonden zagen we dat er nog een jongen F. bij was. We hebben een tijdje gedanst met z’n vieren en ik keek steeds naar F., maar dacht dat hij geen interesse in mij had. Tot ik een berichtje kreeg van mijn vriendin dat hij me leuk vond! Ik geloofde haar eerst niet, maar het bleek wel waar te zijn. Na het feest hebben we nog met z’n vieren afgesproken. Twee dagen later vroeg F. of ik alleen met hem wou afspreken en toen zijn we naar het park gegaan. Die avond kreeg ik een berichtje dat hij verliefd op me was. Ik was superblij! De tweede date heeft hij me verkering gevraagd. We hebben nu een maand en ik hou superveel van hem!’

J.: ‘Hij was een vriend van mijn broer en was me eigenlijk nog nooit opgevallen. Tot een keer op een feestje. Hij bleef de hele tijd in mijn buurt en zei aardige dingen tegen me. Toen we erna met een paar vrienden een film gingen kijken, ging hij naast me zitten en sloeg een arm om me heen. Met Valentijn kreeg ik een hele lieve kaart waarin hij vroeg of ik verkering met hem wou. Superlief!’

Amy: ‘Één jaar geleden was hij mijn vriendje. We waren heel erg verliefd op elkaar maar konden elkaar nooit zien dus hadden we het maar uitgemaakt. Nu heb ik weer contact met hem opgenomen. We hebben afgesproken en het was superleuk. De tweede afspraak zei hij dat hij nog steeds gevoelens voor me had en ik ook voor hem. Nu zijn we al drie weken samen. Ik ben echt gelukkig met hem, hij is voor mij de ware!

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!