Ik weet niet of het erg is, maar ik was me laatst aan het vingeren voor de cam en toen kwam er bloed. De 2e keer toen ik het deed kwam er ook al bloed… Ik dacht van hè, hoe kan dat?

 Dus ik dacht dat ik ongesteld was (voor het eerst) maar dat was dus niet waar. De volgende morgen heb ik mijn tampon er maar weer uitgehaald, maar is het dan schadelijk of zo als ik nog nooit ongesteld ben geweest? Een wanhopig meisje

Vingeren als je nog nooit ongesteld bent geweest is niet schadelijk, een beetje bloedverlies is ook niet vreemd – het kan je maagdenvlies zijn dat een beetje uitrekt. Maar wat wel raar is, is dat jij voor de webcam zit terwijl je masturbeert! Wie zat er aan de andere kant? Zelfs als dat je vriend is die je door dik en dun vertrouwt… Weet jij wat hij met dat filmpje doet? Het is heel gemakkelijk om beelden van een webcam op te slaan op de harde schijf van je computer. Die vriend die nu zóó waanzinnig lief lijkt en die je voor 100% vertrouwt, kan over een paar maanden misschien wel dingen doen die jij nooit van hem had verwacht. Wil jij jouw masturbatiefilmpje terugzien op internet???