Heb je een enorme crush op een superleuke boy, maar twijfel je toch een beetje? Dan is het de moeite waard om even dit rijtje te checken, zodat je zeker weet of hij de moeite waard is om te daten.

De mama’s boy
Als je crush een goede band heeft met zijn moeder is dit heel fijn, want hij weet dan heel goed hoe hij een girl moet behandelen. Alleen hij kan het ook overdrijven. Is hij zo dol op zijn mammie dat hij haar echt alles vertelt, Β en of je daar wel op zit te wachten?

De ex van je BFF
Het is echt nooit een goed idee om de ex van je BFF te daten, hoe leuk hij ook is. Zelfs als je BFF zegt dat ze het niet vervelend vindt , als goede vriendin blijf je gewoon uit zijn buurt. De kans is namelijk groot dat je haar er heel veel pijn mee doet en jullie vriendschap op het spel zet. Dat is geen enkele boy waard, toch?

De player
Een player herken je al heel snel. Hij palmt je in met lieve praatjes, maar als je eenmaal toehapt vindt hij het al snel saai. En als hij je vriendje wordt dan ben je waarschijnlijk bang dat hij met andere girls loopt te flirten. Niet aan beginnen dus, tenzij hij je heel duidelijk maakt dat hij jou niet als een speeltje ziet.

De rebounder
Is die leuke jongen eindelijk weer vrijgezel? Laat dan niet te duidelijk merken dat je een crush op hem hebt. Hij wil waarschijnlijk even van zijn vrijheid genieten. Flirt hij toch met je? Pas dan op, want het kan zijn dat hij alleen een meisje zoekt om over zijn ex heen te komen. Beter om even te wachten en daarna je kans te grijpen.

De oudere boy
Een vriendje van twee of drie jaar ouder kan best, maar een groter leeftijdsverschil is niet heel slim. In het begin kan het heel spannend zijn, maar uiteindelijk ga je het verschil wel merken. Hij zit namelijk in een hele andere levensfase dan jij en de kans is groot dat hij veel meer van jou wil dan jij hem kunt geven.

Lees ook: vijf dingen die per ongeluk kunnen gebeuren als je seks hebt!

Beeld 123RF