verlegen boy klap ik dicht dichtklappen verlegen verkering vingeren

Talk: ‘Mijn broertje zag me vingeren’

Hai Girlz, mijn broertje heet me betrapt met vingeren en hij doet nu echt super vervelend. Hij zegt de hele tijd dat hij het door gaat vertellen en dat soort dingen. Wat moet ik nu doen?

Hij zag me vingeren

Mijn broertje heeft me betrapt toen ik mezelf aan het vingeren was. Ik schaamde me kapot. Hij gluurt wel eens vaker naar mij, maar ik voelde me nu echt betrapt. Wij hebben een heel slechte band, we zitten elkaar constant in de haren en slaan erop los als we ruzie hebben. Maar nu hij mij betrapt heeft, dreigt hij iedere keer het te zeggen. Ik zeg wel tegen hem: “Wat moet je zeggen dan, ik heb niks gedaan?” Ik blijf het ook ontkennen, want ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik blijf het liefst uit zijn buurt en ik weet dat hij het aan de grote klok gaat hangen als we weer een keer echte ruzie hebben. Wat moet ik doen? Moet ik ontkennen of wat? Ik schaam me echt kapot!’ – Schamend anoniempjuh

Je ouders zullen je vast begrijpen

Hij heeft je in de tang, zoals ze zo mooi zeggen. Nu is het de kunst om daar zo snel mogelijk uit te komen, want het kan natuurlijk niet zo zijn dat je broertje je kan chanteren. Er zit dus niets anders op dan je ouders in te schakelen. Je schrijft niet hoe oud je bent, maar de meeste moeders kijken er niet vreemd van op dat hun dochter aan zelfbevrediging doet. Dat hebben ze zelf als puber namelijk ook gedaan en de meeste doen het nog steeds… Als je dat echt niet over je lippen krijgt, klaag dan bij je moeder over de gluurpraktijken van je broertje. Zeg dat je het heel vervelend vindt dat je je niet eens kunt omkleden in je eigen kamer, dat je broertje erop gebrand is om je naakt te zien en dat je recht hebt op je privacy. Met dat verhaal lijkt het er ook een beetje op alsof je broertje de smeerlap is… Als je ouders een beetje oké zijn, zullen ze daar begrip voor hebben en je broertje op zijn gedrag aanspreken.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Abigail Keenan Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen