verliefd

Talk: ‘Mijn moeder is verliefd’

Mijn moeder en vader zijn een tijdje geleden uit elkaar gegaan. Sinds kort is mijn moeder verliefd op een alleenstaande vader uit mijn zus haar klas.

Ze is tot over haar oren verliefd… 

Mijn moeder en vader zijn een tijdje geleden uit elkaar gegaan. Sinds kort is mijn moeder verliefd op een alleenstaande vader uit mijn zus haar klas. Ze is echt tot over haar oren verliefd en er is maar één ding waarover ze praat. Mijn zus en ik worden er gewoon gek van. Ze heeft al twee keer een gesprek met die man gehad en ze heeft zijn e-mailadres en nummer via de school. Mijn moeder zelf durft nu geen stap te ondernemen en ik denk dat hij dat ook niet zou durven. Volgens mij ziet hij mijn moeder wel zitten, maar het duurt nu een tijdje voor ze elkaar weer terugzien. Ik zou graag een e-mail naar hem sturen om iets te regelen en zo te weten komen of hij ook verliefd is op haar. Is dit een goed idee? Want als er nu niets gaat gebeuren, gaan ik en mijn zus echt freaken. Alvast bedankt. R.

Is het een goed idee om je moeder te helpen aan een vriend? 

Het is wel een beetje de omgekeerde wereld: jullie moeder zou gek moeten worden van haar verliefde puberdochters en niet omgekeerd. Natuurlijk is het ook wel spannend en zou je je moeder graag een handje willen helpen. Maar hoe zou jij het vinden als zij dat bij jou zou doen? Wacht het gewoon rustig af. Als er echt iets moois ontstaat tussen jullie moeder en die man, dan gebeurt dat vanzelf wel. Laat haar ondertussen vooral genieten van die verliefde vlinders in haar buik. Het is voor haar waarschijnlijk heel lang geleden dat ze verliefd is geweest…

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen?

Gerelateerde artikelen