Dumpen vriend afspreken

Talk: ‘Mijn vriendje wil nooit afspreken’

‘Lieve GIRLZ, ik heb een vriendje, maar hij wil nooit met mij afspreken. Wel met zijn vrienden. Hoe zorg ik ervoor dat hij wel met me wil afspreken?’

Het lijkt wel alsof hij nooit tijd voor mij maakt.

Mijn vriendje gaat vaak om met zijn vrienden, maar niet met mij. Als ik vraag om wat te doen, verzint hij wat om met zijn vrienden uit te gaan in plaats van met mij. Mijn vriend wil echt nooit met mij afspreken. Wat moet ik doen om weer met mijn vriend af te spreken?

Waarom spreekt hij liever met zijn vrienden af dan met jou?

Vraag hem gewoon eens rechtstreeks waarom hij liever met zijn vrienden afspreekt dan met jou. Misschien is hij bang dat hij zijn vrienden kwijtraakt nu hij verkering heeft. Misschien is hij bang dat jij dingen wilt doen die hij niet leuk vindt. Maybe realiseert hij zich niet dat hij te weinig aandacht besteedt aan jou. Misschien heeft hij wel een andere reden… Allemaal ‘misschiens’ waar je pas het antwoord op weet als je er zelf met hem over praat. Praten is namelijk de basis van een goede relatie. Als jullie niet samen kunnen praten over dingen die je wel/niet leuk vindt van elkaar, heeft jullie relatie weinig toekomst.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij adviseren?

Gerelateerde artikelen