type quiz zoener loyale girlfriend zoenen met beugel gebruikt leren zoenen als een pro goede zoener gezoend met vriendje van BFF red flags

Talk: ‘Mijn beste vriendin heeft gezoend met mijn vriendje’

In mijn klas zit een superhunk! Hij is superleuk en hij is mijn vriendje. Ik ben heel erg verliefd op hem. Dat weet mijn beste vriendin natuurlijk ook. Maar mijn vriendin en hij gingen een keer afspreken (gewoon als vrienden).

In mijn klas zit een superhunk! Hij is superleuk en hij is mijn vriendje.

Ik ben heel erg verliefd op hem. Dat weet mijn bestie natuurlijk ook. Maar mijn vriendin en hij gingen een keer afspreken (gewoon als vrienden).

Nadat ze hadden afgesproken, heeft ze me alles verteld: ze gingen haar hond uitlaten in het park, daar duwde hij haar de bosjes in en daar hebben ze met elkaar gezoend. Hij heeft ook aan haar gezeten, maar dat vond ze niet erg. Ze vond het allemaal wel leuk, terwijl ze weet dat ik hem superleuk vind. Hoe kon ze dat nou doen? Ik weet nu niet meer of ik haar wel kan vertrouwen, ook al was het eenmalig… Ze heeft niet eens sorry gezegd. Ze heeft er 0,0% spijt van! Wat moet ik nou doen?

Anoniem

Je vriendje gaat natuurlijk ook niet vrijuit. Hij is net zo schuldig als jouw vriendin.

Wat voor haar geldt, geldt voor hem ook en daar mag je best wel wat van zeggen. Als het gaat om liefde, is er toch wel een belangrijke regel: vriendjes blijven van beste vriendinnen af en vriendinnen gaan er niet vandoor met het vriendje van hun BFF. Dat kan je namelijk niet alleen je verkering kosten, maar ook een waardevolle vriendschap. Spreek je boosheid dus uit en vertel dat je dit niet leuk vindt. Vraag haar dan of ze het nooit meer wil doen en of je haar daarin kunt vertrouwen. Grote kans dat ze toch wel een beetje spijt krijgt als ze ziet dat ze jou verdriet heeft gedaan. En vergeet niet hetzelfde bij je vriendje te doen, mocht je nog met hem door willen. Truth be told: hij lijkt niet de juiste boy voor jou, als hij zo makkelijk met je vriendin de bosjes in duikt.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij dit toelaten?

Gerelateerde artikelen