Ik ging voor de eerste keer uit met mijn vriendinnen en op die uitgaansplek heb ik iemand ontmoet. Ik werd stapelverliefd op hem. Hij heeft me op het strand verkering gevraagd.

Ik heb ja gezegd, maar toen heeft hij gezegd dat hij Frans was en ik geloofde het. Maar later was hij ineens Marokkaans en blijkt ook nog dat hij seks heeft gehad met iemand tijdens mijn relatie met hem. Hij loog dus tegen mij. Wat moet ik doen?

Hij is in ieder geval niet eerlijk tegen je geweest. Hij heeft gelogen over zijn afkomst en is ook nog eens vreemdgegaan. Het zijn twee dingen waarover je zelf moet beslissen hoe zwaar je daar aan tilt. Misschien was hij bang voor vooroordelen over zijn afkomst, en loog hij daarom dat hij Frans was? Da’s ÊÊn ding. Maar hij moet wel een heel goede reden bedenken waarom hij met een ander meisje naar bed is gegaan. Het is aan jou om te beslissen of je hem nog een kans wilt geven. Als je echt denkt dat je hem niet kunt vertrouwen, dan is het misschien beter om hem te laten gaan. 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: