twee condooms betrapt groepsseks poepseks maagd ontmaagd ontmaagden

Talk: ‘Moet ik me laten ontmaagden?’

Ik weet niet of dit normaal is, maar ik wil mezelf graat laten ontmaagden. Ik ben niet de pil aan het slikken, dus moet ik het wel doen? Help me, please!

Is dit raar?

Ik ben een meisje van 13 en wil mezelf graag laten ontmaagden. Is dat heel raar op mijn leeftijd? De jongen met wie ik het wil doen, wil het wel, maar ik slik de pil niet. Kan ik het beter niet doen of toch wel, maar dan met een condoom? Ik hoop dat jullie mijn vraag gaan beantwoorden!

Xxxx

Je wilt er met plezier aan terugdenken…

Waarom wil je jezelf zo graag laten ontmaagden? Zodat je dat alvast hebt gehad? Omdat het je leuk lijkt? Die eerste keer is een heel belangrijk moment in je leven, iets dat je je hele leven zult herinneren. Dan is het mooi als je met plezier terugdenkt aan die eerste keer. Als je dat ‘zomaar’ laat gebeuren, dan wordt het een onaangename herinnering. Het helpt echt als je je laat ontmaagden door een jongen op wie je smoorverliefd bent, met wie je die speciale herinnering wilt delen. Dan hoeft het zelfs niet perfect of super te zijn, maar kun je er toch met warme gevoelens aan terugdenken. Wacht dus vooral op die leukste en die liefste persoon die je op dat moment kunt bedenken en doe het niet ‘om het maar gedaan te hebben’. En wanneer je die belangrijke liefde hebt gevonden, is er ook nog tijd genoeg om de pil te laten aanslaan (een beetje wachten maakt ‘t alleen maar spannender) – en daarnaast nog een condoom gebruiken is natuurlijk helemaal een goed idee.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beel: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij voor de eerste keer seks gehad?

Gerelateerde artikelen