Ik ben echt heel erg verliefd op een jongen die ik ken van de skatebaan. Hij weet ook dat ik verliefd ben, maar hij weet niet op wie, dus hij probeert het telkens te raden. Ik wil hem wel vragen, maar ik weet niet of hij wel wil.

Want hij zegt telkens dat hij niet op mij is. Mijn vriendinnen zeggen: 'Als hij dat zegt, dan is hij op jou.' Maar dat weet ik dus niet. Dus mijn vraag is: is hij op mij als hij dat zegt? En zo ja, zal ik hem dan vragen? Een meisje dat het wil weten!

Waarschijnlijk wil hij dolgraag horen dat je verliefd op hem bent, maar is hij net zo bang als jij dat het niet wederzijds is. Want stel je voor dat jij de naam van iemand anders noemt… Dan loopt hij een blauwtje. Dus als hij graag wil weten wie het is, hoopt hij stiekem een beetje dat je zijn naam noemt. Er is maar één manier om daar zekerheid over te krijgen. Noem hem de naam van de jongen op wie je verliefd bent. Maak er desnoods een spelletje van en zeg dat zijn naam begint met een bepaalde letter… Grote kans dat hij dan al meteen weet wie jij bedoelt! 

Lees ook: Help! Ik ben voor het eerst verliefd