Mijn naam is Q en ik heb een probleem. Er is al meer dan een jaar een jongen verliefd op me. Hij is echt een schatje, maar het probleem is dat hij niet zo knap is.

Hij is wel superlief en ik heb ook wel gevoelens voor hem. Maar als ik wat met hem zou hebben, ga ik me denk ik schamen omdat hij niet zo knap is. Ik voel me heel gemeen als ik dit zeg. En dat is het ook, maar ik spreek gewoon de waarheid over mijn gevoelens. Ik weet nu niet wat ik moet doen. Weten jullie misschien iets? Een hopeloos meisje

Tja, het oog wil ook wat, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je hem daarom moet afwijzen. Hij is lief, je hebt gevoelens voor hem, alleen zijn uiterlijk werkt niet mee. Maar daar is wat aan te doen! Natuurlijk kun je hem niet naar de plastisch chirurg sturen omdat hij flaporen heeft, maar als je verkering met hem hebt kunnen jullie wel een keer samen gaan winkelen en voor de lol kleren gaan passen. Of samen naar de kapper gaan. Hij is dan misschien wel niet dé hunk van de school, maar je hoeft je ook niet voor hem te schamen.