Ik ben heel erg verliefd op een jongen. Het probleem is dat ik hem alleen nog maar van msn ken. Hij woont hier maar drie kwartier rijden vandaan. Dat is toch niet veel?

Toch mag ik van mijn ouders niet naar hem toe. Ik heb hem nog nooit gezien, alleen op foto’s. Hij heeft ook al een vriendin, daar baal ik echt van. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Ik kan hem ook niet uit mijn hoofd zetten! XxX mij

Je ouders hebben wel een beetje gelijk als ze zeggen dat je niet zomaar naar een vreemde jongen die je alleen van msn kent mag gaan. Hoe weet je zeker dat hij ook echt de jongen is die jij denkt dat hij is? Het kan wel één of andere vieze kerel zijn die op jonge meisjes valt. En dan nog iets; hij heeft al een vriendin! Wil hij jou erbij, gaat hij het uitmaken met zijn vriendin of ben jij gewoon leuk voor één keer? Wil je wel verkering met zo’n type? Het lijkt erop dat je verliefd bent geworden op een leuke foto. Je kent hem verder toch helemaal niet? Laat die jongen toch gewoon lopen! Maar goed, als je het nou echt niet kunt laten, laat hem dan naar jou komen. Als hij echt om je geeft is die afstand voor hem geen bezwaar. Nodig hem dan wel uit bij je thuis zodat je ouders hem meteen kunnen zien of anders op een plaats waar veel mensen komen en waar iemand in de buurt is die een oogje in het zeil kan houden. Het kan niet vaak genoeg worden gezegd: kijk áltijd héél goed uit als je afspraakjes maakt met iemand die je kent van internet!