Ik ben heel erg verliefd op een jongen, maar het probleem is dat ik al twee keer verkering met hem heb gehad. Nu heeft hij weer gevraagd of ik verkering met hem wil.

We zoenen ook heel vaak. Mijn ouders en mijn vriendinnen zeggen dat ik er niet meer in moet trappen en dat ik geen verkering met hem moet nemen, maar ik hou zoveel van hem. Wat moet ik doen? Anoniem

Het is al twee keer eerder uit gegaan, waarschijnlijk niet zonder reden. Je vertelt er niet bij waarom het uit is gegaan en of je daar veel verdriet van hebt gehad. Waarschijnlijk willen je ouders en je vriendinnen je beschermen tegen een nieuwe teleurstelling. De kans is natuurlijk groot dat het ook deze keer niet gaat lukken. Het lijkt er op alsof die jongen het prima vindt dat jij verliefd op hem bent. Zo heeft ie altijd iemand die wel met hem wel zoenen als er even niemand anders in de buurt is… Misschien moet je de goede raad van je ouders en vriendinnen maar opvolgen en hem vergeten. Hij is vast niet de ideale boy voor jou!