hokje delen verstaan ongemakkelijke gesprekken

Talk: ‘Ik heb ongemakkelijke gesprekken met mijn vriendje’

Ik heb verkering met een jongen; ik vind hem heel leuk en hij mij, maar als we elkaar tegenkomen op school, hebben we een gesprek dat heel ongemakkelijk verloopt.

Onze gesprekken zijn altijd superawkward

Ik heb verkering met een jongen; ik vind hem heel leuk en hij mij, maar als we elkaar tegenkomen op school, hebben we een gesprek dat heel awkward verloopt. Het zijn echt ongemakkelijke gesprekken…

Meestal gaat dat gesprek ook over school, want voor de rest hebben we niet echt iets om over te praten. Nu is mijn vraag: Hoe kan ik het gesprek gemakkelijker laten verlopen? Als we een gesprek hebben valt hij ook vaak stil. Toen we gewoon vrienden waren, hadden we dat niet, maar nu we verkering hebben wel.

Anoniem

Waarom heb je verkering als het ongemakkelijk is?

Soms is het gemakkelijker om vrienden te zijn dan om verkering met elkaar te hebben. Dan lijkt het opeens alsof alles leuker en liever moet zijn, terwijl je eigenlijk gewoon met elkaar wilt kunnen praten. Probeer het niet moeilijker te maken dan het is, zo vermijd je ongemakkelijke gesprekken. Verwacht niet te veel van hem, maar babbel gewoon over allerlei dingen, zoals je vroeger waarschijnlijk ook deed. Het is niet erg als het dan over school gaat of over dingen die onbelangrijk lijken. De lieve woordjes en mooie dingen komen wel als jullie met z’n tweetjes zijn.

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen?

Gerelateerde artikelen