Hij liket bijna al je foto’s op Instagram, maar als je iets tegen hem zegt op FB negeert hij je. Vindt hij je nou leuk of toch niet?! Lees snel onderstaand artikel en ontcijfer zijn digitale signalen.

Hij negeert je Tweets

Als hij heel veel op Twitter is en op berichten van andere mensen wel reageert, vindt hij je niet leuk. Dat is heel vervelend, maar het is dan wel het beste om hem geen tweets meer te sturen. Het kan ook zo zijn dat hij bijna nooit op Twitter zit. Check daarom voor de zekerheid even wanneer hij voor het laatst iets heeft geplaatst. Als dat lang geleden is, heeft hij jou berichtje waarschijnlijk niet eens gezien!

Hij liket elke foto op Instagram

Liket jouw crush bijna elke nieuwe foto die je op Instagram plaatst? Het kan zijn dat hij gewoon heel actief is op social media en op bijna alles reageert, maar het is waarschijnlijker dat deze boy jou wel ziet zitten! Jongens tonen zelden veel interesse in een girl voor niks. En als hij je foto’s liket zegt hij stiekem dat hij je mooi vindt. Begint hij op FB uit zichzelf tegen je te kletsen? Dan weet je het zeker, deze boy heeft een oogje op jou!

QUIZ: wat voor Instagrammer ben jij?

Hij reageerde op elke Β FB status

Reageerde hij op bijna al je FB statussen maar nu ineens niet meer? Het kan best zijn dat hij heel druk is met school of even wil afkicken van social media. Wacht maar af. Hij komt vast wel weer terug en zo niet? Dan is hij gewoon geen leuke boy!

Hij reageert niet op je berichtje

Heb je eindelijk de moed bij elkaar geraapt om hem een berichtje via FB Messenger of een appje te sturen en reageert hij niet? Trek dan niet gelijk je conclusies: het hoeft niet te betekenen dat hij je niet leuk vindt! Het kan best zijn dat hij echt druk is of het net las voordat de voetbaltraining begon. Misschien is hij het daarna gewoon even vergeten. Best logisch toch? Wacht dus rustig af! Mocht hij na een paar dagen nog steeds niet gereageerd hebben, dan is hij de moeite niet waard.

QUIZ: moet ik wel of niet reageren op zijn appje?

Hij unfriend je op FB of ontvolgt je op Insta

Als hij je unfriend of niet meer volgt kan dit twee redenen hebben: hij is gestopt met social mediaΒ of het loopt niet helemaal lekker tussen jullie. Kijk voordat je in paniek raakt eerst even of zijn account nog wel bestaat, zo ja stuur hem dan een berichtje om te vragen waarom hij je verwijderd heeft.

Beeld: 123RF