ontmaagd

‘Ontmaagd worden werd een obsessie’ #letstalkaboutseks

In de nieuwe rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seksstory. Lees snel verder voor het verhaal over de eerste keer van A.

LET’S TALK ABOUT SEKS – ontmaagd op mijn vijftiende

A (17): ‘Op mijn vijftiende wist ik dat ik zo snel mogelijk ontmaagd wilde worden. Ik was al heel vroeg geïnteresseerd in seks. Het enige probleem was dat ik op dat moment helemaal geen vriendje had maar ik moest en zou op mijn vijftiende ontmaagd worden. Op een gegeven moment werd het een soort van obsessie! Ik maakte zelfs een afspraak met mijn beste vriendin dat we allebei voor onze zestiende verjaardag seks gehad moesten hebben. Ik had natuurlijk geen boyfriend dus ik probeerde er achter te komen of ik kans zou maken bij klasgenootjes en jongens van de hockeyclub. Na een hockeyfeest was het dan eindelijk zo ver, de keeper van de A junioren heeft mij ontmaagd. We hebben gelukkig wel een condoom gebruikt. Het stelde helemaal niks voor maar ik was wel superblij dat ik eindelijk seksueel actief was! Het duurde een jaar voordat ik weer seks had. Nu ben ik er achter dat seks met een vriendje veel leuker is!’

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

 

Lees ook:

Beeld 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij al seks gehad?

Gerelateerde artikelen