Ik vind hem nog heel leuk…

Ik heb twee keer in een week verkering gehad met een jongen van 18. Zelf ben ik 16. Het is nu al bijna twee maanden uit. Maar nu sprak ik hem weer op app en hij vertelde dat hij me maar niet uit zijn hoofd krijgt en me terug wil.

Dit mag ik alleen niet van mijn ouders omdat hij me twee keer heeft laten barsten, maar ik heb met hem gesproken en ik weet nu hoe het allemaal zit. Ik dacht eerst dat het hem om de seks ging, maar dat is niet zo. Ik weet niet wat ik nou moet doen, want ik vind hem diep van binnen nog steeds heel erg leuk en ik kan hem ook niet uit mijn hoofd krijgen. Als hij tegen me praat begint mijn hart te bonken. Zal ik nog iets met hem beginnen of niet? Ik weet het echt niet en ik hoop dat jullie dit keer ook mij kunnen helpen!

Denk goed na!

Niemand kan voor jou beslissen of je hem wel of niet terug moet nemen. Alleen jij weet of je echt nog verliefd op hem bent. Maar je ouders hebben wel een beetje gelijk als ze zeggen dat je niet moet vergeten dat hij je al twee keer eerder heeft laten zitten. Nu hij weer verkering wil, ben je misschien sneller geneigd alleen te denken aan de leuke dingen die jullie samen hebben maakt. Maar hij heeft je ook al eerder verdriet gedaan. Wil je dat nog een keer meemaken of heb je er vertrouwen in dat dat niet nog een keer gaat gebeuren? Denk in ieder geval wel heel goed na voordat je een beslissing neemt.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: