klaarkomen ik schaam me voor schaamhaar schaamlippen masturberen jeuk klaarkomen voorvocht onderbroek had ik een orgasme experimenteren stinkende afscheiding hoe moet je vingeren slijm in onderbroek

Talk: ‘Had ik een orgasme?’

‘Ik heb een vraag waar ik heel graag antwoord op wil. Had ik een orgasme?’

Ik kreeg een raar gevoel in mijn onderbuik

Ik ben de laatste tijd een beetje aan het experimenteren met mijn body. Maar nu heb ik een vraag waar ik heel graag antwoord op wil! Gisteren heb ik mezelf gevingerd, het was heel fijn, en na een tijdje kwam er een heel fijn, spannend maar toch raar gevoel in mijn onderbuik en bekken. Ook spanden mijn bekkenspieren zich opeens aan, zonder dat ik het zelf deed. Ik had ook zulke ‘optimale’ seconden. Het was echt heel fijn. Maar had ik nou een orgasme, waar iedereen het altijd over heeft?

Anoniem uit H

Waarschijnlijk had je wel een orgasme ja.

Een fijn gevoel, bekkenspieren die zich aanspannen, ‘optimale’ seconden zoals jij ze noemt. Dat klinkt inderdaad alsof je een orgasme hebt meegemaakt. Eigenlijk hoef je daar niet over te twijfelen. Als het fijn voelt, en het is iets dat je nog veel vaker wilt meemaken, dan is het absoluut een orgasme. Je kunt jezelf vaker bevredigen als je dat prettig vindt.

Lees ook: 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij wel eens een orgasme gehad?

  • Gerardo
    Gerardo
    Reactie: VIP SELLER
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen