Ik had lange tijd een afstandsrelatie maar na een tijdje merkte ik ook wel dat dit niet werkte. Dus met een rotgevoel maakte ik het uit. Helaas begreep hij dit niet en tja, schold hij me erg uit. Hij discrimineerde me etc.

Een andere jongen (J) stond voor me klaar en hij en ik werden closer. Steeds stuurde hij lieve dingen zoals: je bent mijn allesje, je bent mooi en ik hou van je met heel mijn hart.. Hij zei ook dat hij me ook wel zag zitten en er ontstond wat. Tenminste, dat dacht ik. Maar nu zie ik gewoon dat die J naar iedereen hetzelfde schrijft. Is dit nu playerig of… Ik weet het niet meer hoor. Alsjeblieft, kunnen jullie me raad geven.Β Kusjes uit Lelyland

Heb je met J ook een afstandsrelatie? Want in je brief klinkt het alsof jullie alleen contact hebben via app, mail of chat. Zolang jullie elkaar niet in de ogen kunnen kijken en laten zien dat jullie gevoelens echt zijn, blijven het woorden op een scherm. En dan zijn die woorden veel gemakkelijker gezegd. Of hij ze wel of niet oprecht meent en inderdaad een player is, dat zul je pas te weten komen als je het hem hebt gevraagd. En dat kun je toch het beste doen als jullie elkaar echt kunnen zien. Maar het is natuurlijk niet netjes dat hij dezelfde teksten naar veel meer meisjes stuurt. Dat maakt zijn woorden veel minder speciaal, en dat mag je hem best zeggen. Vraag hem dan meteen wat jij werkelijk voor hem betekent.

Lees ook: Mijn vriendin heeft met mijn vriendje gezoend