Je hebt een boyfriend, maar voelt je er niet helemaal meer happy mee. Twijfel je of je het aan moet houden of uit moet maken? In de volgende situaties is het misschien beter om toch weer te kiezen voor het single leven…

Hij heeft nooit tijd voor je

Alle initiatief komt vanuit jouw kant en als je al initiatief toont, heeft hij bijna nooit tijd voor je. Je bent zijn girl, dus hij hoort tijd voor je vrij te maken.

Je hebt meer irritaties dan kriebels

Als je bij hem bent merk je dat je jezelf heel vaak aan hem irriteert en merk je dat de kriebels meer en meer verdwijnen. Tuurlijk, dit kan gebeuren, maar als dit een langere tijd zo blijft, is dit meestal geen goed teken.

jullie liggen nooit op 1 lijnΒ 

En dan hebben we het natuurlijk niet over jullie favo chipssmaken! πŸ˜‰ Als je merkt dat jullie altijd anders over dingen denken en totaal niet dezelfde dingen leuk vinden, dan is het misschien toch niet zo een goede match als dat je dacht.

Je merkt dat hij met andere girls flirt

Of dit nou online is, op het schoolplein of tijdens het stappen… Als je merkt dat hij vaak met andere girls flirt, is hij misschien toch niet the one voor jou. Jij verdient als zijn chickie alle aandacht, toch?

Hij respecteert je niet

Maakt hij vervelende opmerkingen over je, snauwt hij je af of bekritiseert hij de keuzes die jij maakt? It’s a bad boy sign!

Hij toont geen interesse

Hij praat vooral over zichzelf, maar als jij iets vertelt over wat jij hebt meegemaakt, dan is ‘ie opeens verdwenen. In een relatie is het geven en nemen… Als hij geen interesse toont in de dingen die je hem vertelt of nooit ergens naar vraagt, dan verdien je beter.

Hij blijft je secretly daten

Ben je nu al een tijdje aan het daten, maar blijft hij je behandelen als een secret? Denk dan eens na of je hier mee door wilt gaan. Handig: lees ook eens ons artikel ‘Wat als… je crush jullie relatie geheim wilt houden?’

Lees ook eens: 5 dingen die je niet moet opgeven in een relatie