anale seks aseksueel- anorgasmie Amenorroe

SEKS ABC: AFTREKKEN

Wil jij alles weten over liefde en seks? Kijk dan elke zondag op de website, want dan posten we een nieuwe letter met een feitje op het gebied van seks. Yes, deze week is het weer tijd voor de A!

We gaan het dit keer hebben over iets wat boys doen om zichzelf te bevredigen. Hun girl-/boyfriend kan hen hierbij helpen of ze kunnen zichzelf masturberen, ook wel aftrekken genoemd.

Verwennen

Veel jongens trekken zichzelf af, of ze laten zich aftrekken door hun bae. Zijn jij en je boy ready om een stapje verder te gaan? Zo trek je een boy af: Pak de penis met je hand vast en beweeg je hand op en neer over de penis en eikel. Je kunt korte langzame bewegingen maken, of juist iets sneller. Vraag je boy wat hij fijn vindt, elke jongen is anders. Communicatie is heel belangrijk, ook als een boy iets bij jou doet. Geef aan wat je fijn vindt en wat niet!

Klaarkomen

Van aftrekken kan een boy klaarkomen. Als een jongen een orgasme krijgt, krijgt hij een zaadlozing. Er komt dan een wittige vloeistof uit de penis. Komt jouw bae klaar? Stop dan met de handeling, dit kan namelijk iets te gevoelig zijn…

Vormgeving: Anika Verstraete

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist jij hoe je je boyfriend kan aftrekken?

Gerelateerde artikelen