vibrator vaginisme voor het zingen de kerk uit

Seks ABC: Vibrator

Wil jij alles weten over liefde en seks? Kijk dan elke zondag op de website, want dan posten we een nieuwe letter met een feitje op het gebied van seks. Deze week is de V van vibrator aan de beurt! 

Vibrator

Om jezelf te bevredigen, kun je gebruik maken van een vibrator. Het is het populairste seksspeeltje op de markt. Een vibrator is een seksspeeltje in de vorm van een piemel dat trilt als je hem aanzet. Het verschilt van een dildo, omdat een dildo niet trilt. Girls gebruiken ze bijvoorbeeld om hun clitoris te stimuleren, dat kan van binnen- en buitenaf.

Soorten vibrators

Er zijn veel verschillende soorten vibrators. Klassieke vibrators zijn bijvoorbeeld gemaakt voor vaginaal gebruik en clitorisvibrators voor uitwendig gebruik. Daarnaast heb je er ook die zowel vaginaal als uitwendig werken, die heten duo-vibrators. Er is genoeg keus!

Waar koop je ze?

Vibrators zijn te koop bij seksshops en bij diverse drogisten, meestal liggen ze bij de condooms. Als je ze niet vindt, kan je het altijd even vragen. Vind je dit nou spannend? Dan zou je er ook een online kunnen bestellen. Je moet er wel aan denken dat de kans groter is dat een van je ouders de vibrator in handen krijgt. In dat geval kun je het speeltje naar een ophaalpunt sturen en hem zelf ophalen.

Vormgeving: Anika Verstraete

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen