In de rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seksstory. Lees snel verder voor de spannende story van E.

Let’s talk about seks

E (20): ‘Ik denk nog heel vaak terug aan het moment dat ik mijn met ex in de bios zat. Het was een superrustige avond en we kozen een plekje uit helemaal achterin. Er was een onwijze seksuele spanning tussen ons die avond. Toen de film begon, gleed zijn hand meteen onder mijn trui en hij begon mij te zoenen. Het voelde superlekker en we wilden allebei meer. Zijn hand gleed steeds verder en zachtjes kriebelde hij mij bij mijn je weet wel… Op een gegeven moment waren we zo heftig aan het zoenen dat we onszelf bijna niet meer onder controle konden houden. We zijn snel naar huis gegaan om het af te maken. We hebben de film niet gezien maar dat vonden we helemaal niet erg.’

Ben jij toe aan seks?

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

[shoppable_snippet id=13ed]

Lees ook:

Beeld 123RF