In de rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seks story. Lees snel verder voor het verhaal van Eva.

Let’s talk about seks

Eva (18): ‘Vorig jaar mocht mijn vriendje met ons gezin mee op wintersport. Superleuk natuurlijk! We hadden nog nooit op een spannende plek seks gehad dus het leek ons wel wat om dat in deze vakantie uit te proberen. Op de tweede dag zaten we samen in de skilift. Zowel voor als achter ons zat niemand en de mensen daarachter konden ons met geen mogelijkheid zien. We begonnen te zoenen en we werden steeds geiler, maar het was ook superspannend! In zo’n skiliftje kan je geen kant op dus hij heeft mij alleen gevingerd. Komende vakantie gaat mijn boyfriend weer met ons mee op wintersport. Ik ben benieuwd of we dit jaar nog een stapje verder gaan.’

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

 

[shoppable_snippet id=156d]

Lees ook:

Beeld: 123RF