seks vriend zus

Talk: ‘Ik heb seks met de vriend van mijn zus gehad’

‘Lieve GIRLZ, ik heb iets heel ergs gedaan… Ik heb namelijk seks gehad met de vriend van mijn zus. Moet ik dit tegen haar of iemand anders zeggen?’

Maar ik heb zelf ook een vriend…

Ik heb seks gehad met de vriend van mijn zus. Alleen, hij is 8 jaar ouder. Ik heb zelf ook een vriend en we hebben ook vaak seks, misschien wel vijf keer per dag.

Maar nu ben ik bang dat ik alles verpest als ik het aan iemand vertel. Want de seks met mijn zus haar vriend was zo geweldig! Ik ben 16 en hij is 24. Hij wist ook veel meer standjes en zo. Ik droom ook ’s nachts ervan dat ik een trio heb met de vriend van mijn zus en mijn eigen vriend. Moet ik het aan iemand vertellen? Of moet ik het geheim houden en maar gewoon vergeten?

Ga je het vertellen of niet dat je seks hebt gehad met de vriend van je zus?

Een oudere jongen heeft al snel meer ervaring in bed. Misschien kun je het beter vergeten. Je zou jouw vriend en je zus er veel verdriet mee doen als je zegt dat je seks gehad hebt en jezelf enorm in de problemen brengen. Het is wel beter om eerlijk te zijn, maar dan is er wel een kans dat je jouw vriendje verliest. Bedenk of je dat het waard vindt? Die standjes kun je ook aan je vriendje leren. Jullie hebben vaak genoeg seks. Hij zal dan ook wel openstaan voor nieuwe dingen. En dan wordt de seks met je eigen vriendje vanzelf ook veel leuker en spannender.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Westend61, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij het je zus vertellen?

Gerelateerde artikelen