soa's quiz eerste keer quiz stapje verder seks saai scheetgeluiden vagina seks veilige seks onveilig soa orale seks haak af soa pijpen vrijen seksende ouders orale seks lacherig over seks Ben ik klaar voor de eerste keer? betrapt moeder seks moslim seks ongesteld pijn ontmaagding seks hebben sperma seksen broer

Talk: ‘Bah, seksende ouders – Ik heb mijn ouders zien seksen’

Ik heb mijn vader en moeder het zien doen op vakantie, terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet wilde. Het is nu al vier jaar geleden, maar ik heb er een trauma aan over gehouden en ik durf er niet met mijn ouders over te praten. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Gedsie, ik heb mijn ouders zien seksen…

Het was op vakantie, maar ik wilde het helemaal niet zien… Het is nu al vier jaar geleden, maar ik heb er een trauma aan over gehouden en ik durf er niet met mijn ouders over te praten. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met mijn seksende ouders.

Hoe vervelend je het ook vindt, seksende ouders zijn normaal

Bijna alle volwassen mensen die je tegenkomt hebben seks: je buren, de leraren op je school, en ja, ook je ouders. En natuurlijk is het heftig om dat per ongeluk te zien, want het is iets wat je niet wil zien. Probeer het uit je hoofd te zetten en voorkom dat je ze ooit nog eens per ongeluk betrapt door altijd eerst even te kloppen of niet hun kamer binnen te kijken. Als je er een echt trauma aan over hebt gehouden, wordt het tijd om er met iemand over te praten zoals een psycholoog.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij adviseren?

 • wika
  wika
  Reactie: Ik zou blij zijn als ik jou was, het is natuurlijk geen pretje om te zien maar uiteindelijk zul je erom kunnen lachen. Maar als ik jou was zou ik blij zijn, dat betekent dat het goed gaat tussen je ouders en ze van elkaar houden. Het is misschien moeilijk te begrijpen maar mijn ouders maken 24/7 heftige ruzie en gaan nu ook scheiden. Dus ja ik zou blij zijn.
  Beantwoorden
 • hel
  hel
  Reactie: Ik ging door een depressie toen mijn man mij en de kinderen verliet voor een andere vrouw, we hadden een mooi leven samen en een vredig huis samen. Enkele dagen geleden merkte ik wat vreemd gedrag van hem op, plotseling een paar weken later ontdekte ik dat mijn man iemand anders zag. hij stopte met praten en kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks om mij en de kinderen, ik smeekte hem zijn wegen te veranderen en een goede man te zijn die hij was. hij weigerde naar mij te luisteren. Ik huilde bitter met een gebroken hart omdat mijn huwelijk uit elkaar was gevallen. Ik heb alles gedaan wat ik kon om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg bezorgd en hulpeloos. Ik hoorde goed nieuws over de echtelijke regeling van Dr.Goko, ik nam contact met hem op en legde alles uit wat er gebeurde met een hoop op een oplossing van hem. Hij beloofde me te helpen, wat hij deed. Hij lost het probleem in mijn huwelijk op en herenigt mijn man weer met me. Zeg met trots dat mijn huwelijk weer beter samen is. contact voor hulp e-mail: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com WhatsApp en Viber dit nummer 2348056398964
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen