sekstoys seksspeeltje

Self-love shopping: sekstoys

Zit jij weleens aan je eigen body? Daar hoef je je niet voor te schamen, want self-love is heel normaal! We krijgen regelmatig vragen van girls over sekstoys, dus daarom hebben wij besloten om een aantal fijne, betaalbare en leuke toys voor jullie op een rijtje te zetten. No shame!

Ben jij nog niet bezig met seks of self-love? Dan is dit artikel misschien niet geschikt voor jou. Elke girl is anders en doorloopt een andere seksuele route. No worries, er zijn genoeg andere leuke artikelen op onze website te vinden die wel geschikt zijn voor jou. Misschien kun je onderstaand artikel op een later moment nog een keer lezen!

Luchtdrukvibrator

De girly lookin’ luchtdrukvibrator van het merk LELO stimuleert je clitoris met een fijne trilling en zorgt, na een sensuele opbouw, voor een fijn orgasme. De SONA-vibrator beschikt over cruise control, wat betekent dat wanneer de toy hard tegen je lichaam wordt gedrukt, het geen kracht verliest. Klinkt fijn, right?

Je shopt deze luchtdrukvibrator van LELO voor €46 bij bol.com.

Mini-stimulator 

Vind jij het gebruiken van een sekstoy nog een beetje spannend, maar wil je het stiekem wel graag proberen? Dan is de zacht aanvoelende Durex Play Delight Stimulator echt iets voor jou. Deze mini-toy gaat vijf uur mee en maakt vrijwel geen geluid. Klein, maar fijn!

Shop deze toy van Durex voor €19,49 bij bol.com.

G-spotvibrator + clitorisstimulator

Ben jij een middagje alleen thuis en heb je behoefte aan wat self-love? Dan is deze pink sekstoy écht iets voor jou. Deze vibrator heeft tien verschillende standen en stimuleert niet alleen je G-spot, maar ook je clitoris. All we need! Let op: deze vibrator maakt iets meer geluid, dus is misschien niet helemaal geschikt als je ouders in de kamer naast je liggen, hihi.

Shop deze vibrator van EasyToys voor €22,90 bij bol.com.

Lipstickvibrator

Deze vibrator in de vorm van een lipstick zorgt voor fijne hoogtepunten! Je kunt de vibrator opladen met een USB-oplader, waarna je de toy anderhalf uur kunt gebruiken. De LELO Lipstick Vibrator is vrijwel geluidloos en volledig waterdicht, dus je kunt ‘m ook onder de douche gebruiken. Deze toy is iets duurder, maar je hebt geen batterijen nodig en hij gaat superlang mee.

Je shop deze vibrator van LELO voor €70,50 bij bol.com.

Verzending en onderhoud van sekstoys

Sekstoys worden anoniem en discreet verzonden, dus je ouders kunnen niet zien wat jij besteld hebt. Ben je toch bang dat ze jouw pakketje openmaken? Laat je pakket dan bij een afhaalpunt in de buurt bezorgen, zodat je het zelf op kunt halen wanneer je tijd hebt. Let op: het is belangrijk om je sekstoy na gebruik altijd goed schoon te maken. Je kunt dit doen met warm water en een sopje van zeepvrije zeep of een toy cleaner. Bewaar je sekstoy afgesloten en doe ‘m in een etuitje of tasje. Het is ook slim om de toy voor gebruik even snel schoon te maken met warm water. Have fun en geniet!

Lees ook:

Beeld: Getty Images / Westend61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen