verliefd leraar aandacht van jongens smoorverliefd

Talk: ‘Ik ben smoorverliefd’

Ik ben smoorverliefd op een jongen. Ik denk alleen aan hem en de rest kan me niks schelen. Ik wil hem elke dag zien en als ik hem één dag niet zie, lig ik de hele avond op mijn kamer te huilen.

Ik wil hem elke dag zien…

Ik ben smoorverliefd op een jongen en ik denk alleen aan hem en de rest kan me niks schelen. Het liefst wil ik hem elke dag zien en als ik hem één dag niet zie, lig ik de hele avond op mijn kamer te huilen.

Het probleem is dat ik heel erg verlegen ben. Ik wil graag naar hem kijken, als hij dan maar niet terugkijkt. Dan word ik gelijk hartstikke rood. Als hij langs komt lopen wil ik zo snel mogelijk weg. Ik wil wel wat tegen hem zeggen, maar dan word ik gelijk rood. Ik wil eigenlijk gewoon normaal doen tegen hem zonder me te hoeven schamen en rood te worden, net als anderen. We sms-en wel heel vaak met elkaar. Hij is heel lief. Over de sms durf ik ook meer te zeggen. Mijn vriendinnen zeggen dat hij mij ook heel leuk vindt. Dat denk ik ook wel, maar ik ben bang dat ik het weer fout doe. Ik ben smoorverliefd, wat moet ik doen?!  Tommy Lover

Wat moet je doen als je smoorverliefd bent? 

Allereerst: geen enkele jongen is het waard om een avond op je kamer om te liggen huilen. Behalve als hij je heel erg heeft gekwetst. En dat is in jouw situatie niet het geval. Hij kan er toch ook niets aan doen dat je hem niet hebt gezien? Sterker nog, hij weet helemaal niet dat je zo ontzettend verliefd op hem bent. Dus zul je hem dat toch een keer moeten laten weten. Het helpt dat jullie al sms-en. Stuur hem om te beginnen gewoon een sms-je met de tekst: ‘Ik vind je lief’. Vind je dat nog te eng, houd het dan wat algemener en schrijf: ‘Ik ben smoorverliefd! Jij ook?’ Als hij dan negatief antwoordt, kun je de eer aan jezelf houden en terug sms-en: ‘op mijn hond, mijn vakantievriendje, mijn nieuwe tv, stereo, computer, goudvissen, spijkerbroek of wat dan ook. Antwoordt hij positief, dan kun je hem heel eerlijk schrijven dat je het eigenlijk wel heel eng vindt omdat je zo verlegen bent. Waarschijnlijk vindt hij dat vooral heel erg schattig. En als hij echt zo lief is als jij zegt, dan helpt hij je daarmee en gaan jullie een gelukkige tijd tegemoet! Zo niet, dan is hij jouw tranen niet waard!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij verliefd?

Gerelateerde artikelen