verliefd tinder liefde crush smoorverliefd verliefd Talk: 'Ik ben verliefd, maar ik heb geen ervaring met relaties'

Talk: ‘Ik ben smoorverliefd’

Ik ben smoorverliefd op een jongen uit mijn klas. Hij zit naast mij en hij is lief en knap en grappig. Eigenlijk is hij helemaal perfect, maar hij is op iemand anders denk ik. Ik zag op zijn schrift zijn naam en de naam van een ander meisje dat ik niet ken.

Ik ben smoorverliefd op een jongen uit mijn klas.

Hij zit naast mij en hij is lief en knap en grappig. Eigenlijk is hij helemaal perfect, maar hij is op iemand anders denk ik. Ik zag op zijn schrift zijn naam en de naam van een ander meisje dat ik niet ken.

Maar hij helpt me met dingen die ik niet snap en we lachen ons altijd rot. Maar hij is dus op een ander meisje en ik ben nog nooit in mijn leven zo ongelukkig en verdrietig en in de war geweest. Ik lig elke dag na school ziek op bed met hoofdpijn, zo in de war ben ik. En ‘s avonds huil ik mezelf in slaap. Ik ben ook vreselijk in de war van alles wat er gebeurd. Ik heb thuis ook nog een en al problemen. Ik noem liever niet op wat het is, want het is heel persoonlijk. Ook in mijn klas lig ik er helemaal buiten. Iedereen heeft een vriendenlijst en alle meiden uit de klas staan erop behalve ik en zelfs bij mijn eigen vriendin sta ik er niet op, dus ik ben nog nooit zo ongelukkig en verdrietig en in de war geweest. Alsjullieblieft help mij. Ik heb het megahard nodig. Help me alsjeblieft want zo kan het echt niet verder.

Je hebt het niet gemakkelijk, dat is zeker.

Maar je maakt het jezelf ook niet gemakkelijk. Je wordt verliefd op een jongen die al bezet is en je hebt problemen thuis waar je niet over praat. Op die manier wordt het leven voor jou niet beter. Probeer eens wat optimistischer in het leven te staan. Kijk eens naar de dingen die wel goed gaan. Het kan niet allemaal kommer en kwel zijn. En als het dat wel is, dan is het hoog tijd om daar wat aan te gaan doen. Praten is altijd stap één. Hoe kunnen mensen jou helpen of zelfs bevriend met jou zijn, als je niet praat over de dingen die jou bezighouden? Heb jij eigenlijk zelf wel een vriendenlijst? Als je er zelf geen hebt, kun je ook nooit op die van iemand anders terechtkomen. En die jongen, dat is toch echt al een vriend van jou als je zoveel plezier hebt met hem? Hou dus op met jezelf verdrietig maken en bekijk het leven wat meer van de zonnige kant. Geniet van de dingen die je wel hebt in plaats van de dingen die je niet kunt krijgen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij wel eens smoorverliefd geweest?

Gerelateerde artikelen