Talk: ‘Ik heb heel veel spijt’

Ik ben een meisje van 15 en ik had wat met een jongen van 18, waarvan ik echt dacht dat wij perfect waren samen. Tot ik een keer met hem meeging naar een vriend zijn huis en daar zijn vrienden leerde kennen.

Zijn vriend zoende mij!

Ik ben een meisje van 15 en ik had wat met een jongen van 18, waarvan ik echt dacht dat wij perfect waren samen. Tot ik een keer met hem meeging naar een vriend zijn huis en daar zijn vrienden leerde kennen.

Ik kwam in contact met een van die vrienden en ben daar een keer wat mee gaan afspreken. Het enige wat ik wilde, was een goeie indruk maken, dus ik had er geen bijbedoeling bij. Opeens zoende zijn vriend mij en vertelde dat hij verliefd op mij was. We besloten het geheim te houden en het allemaal te vergeten. Ik kreeg een schuldgevoel, dus heb het toen tegen mijn vriend verteld. Nu is het over. Ik heb alles geprobeerd om het goed te praten, maar het lukt niet. Soms merk ik wel dat hij nog wat van me wil. Mijn relatie met hem was perfect. Ik durfde nooit eerder verder te gaan met een jongen, maar met hem wel. Toen ik hem tegenkwam, was het meteen liefde op het eerste gezicht. Ik had totaal geen twijfels en begon al snel wat met hem. Ik heb er alles voor gedaan om hem te proberen te vergeten, maar ik krijg hem niet uit mijn hoofd. Elke keer als ik er aan denk, krijg ik tranen. Weten jullie misschien een manier hoe ik het goed kan praten of hoe ik hem zou moeten vergeten?! Ik hoop dat ik hierop antwoord krijg.

Verdrietig meisje

Misschien had je beter niks kunnen zeggen

Toen je had gezoend met de vriend van je vriend, voelde je je heel schuldig. Misschien dacht je dat je dat dat schuldgevoel minder zou worden als je het zou vertellen aan je vriend. Maar in plaats daarvan maakte hij het uit omdat je zijn vertrouwen hebt beschaamd. Achteraf gezien had je misschien beter niets kunnen zeggen. Zeker omdat het maar één keer is gebeurd en je er echt wel spijt van had. Maar daar heb je nu niet veel aan. Toch zou je kunnen proberen om precies dat nog een keer tegen je ex-vriend te zeggen. Of schrijf het in een brief waarin je hem ook vertelt dat je nog heel veel om hem geeft en dat je hem heel graag terug wilt. Misschien dat de vriend met wie je hebt gezoend ook nog kan helpen en uitleggen dat het echt een stomme vergissing was. Als dat allemaal niet helpt, dan zit er niets anders op dan uithuilen en verdergaan met je leven. Er bestaan geen manieren om iemand te vergeten, maar na verloop van tijd wordt het verdriet om wat is gebeurd wel minder. Zeker als er dan ook nog een andere jongen op je pad komt die net zo perfect is. Want heus, daar bestaan er meerdere van!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moet deze boy haar nog een kans geven?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Ja, ze heeft er spijt van
    Omdat: Ze heeft er veel spijt van dus die boy moet haar zeker nog een hans geven ?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen