twee condooms betrapt groepsseks poepseks maagd ontmaagd ontmaagden

Talk: ‘Ik heb spijt van groepsseks’

Ik ben een meisje van 15. Ik had op een avond ruzie met mijn ouders omdat ik rook, en ben toen weggelopen. Ik wist niet waar ik naartoe zou moeten, dus ik bleef op straat hangen. Later die nacht kwam er een groepje jongens van ongeveer 18 jaar op me af een toen hadden we groepsseks.

Ik denk er elke dag aan. Wat nu?

Ik ben een meisje van 15. Ik had op een avond ruzie met mijn ouders omdat ik rook, en ben toen weggelopen. Ik wist niet waar ik naartoe zou moeten, dus ik bleef op straat hangen. Later die nacht kwam er een groepje jongens van ongeveer 18 jaar op me af. Ze vroegen of ik met ze mee wilde naar een huis, dus ik ging maar mee. Ik kreeg een joint aangeboden en nam hem aan. Toen ik een beetje stoned was, begon een jongen aan me te zitten. Ik was stoned, dus ik pijpte hem en daarna werd het heftige groepsseks. We waren ook dronken. Later die ochtend was ik nog in dat huis en bleef daar. Ik heb er spijt van, en denk er elke dag aan. Wat nu?

Anoniem

Berouw komt altijd na de zonde…

En dat merk jij nu ook. Natuurlijk was het niet verstandig om van huis weg te lopen, het was niet slim om met die jongens mee te gaan, en het was ook stom om je stoned en dronken te laten voeren én groepsseks te hebben. Maar daar heb je nu helemaal niks aan. Het is gebeurd en daar verander je niets meer aan. Het enige wat je nu nog kunt doen is het jezelf vergeven. Iedereen maakt fouten en van wat jij hebt fout gedaan kun je alleen maar leren. Zie deze ervaring als een wijze les. Jij weet nu welke fout jij alvast nooit meer zult maken. Als je die avond onveilige seks hebt gehad, is het verstandig om je te laten testen op soa’s en een onbedoelde zwangerschap. Zo weet je in ieder geval zeker dat je later niet alsnog spijt hebt van wat er is gebeurd.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij adviseren?

Gerelateerde artikelen