Jullie helpen iedereen die een probleem heeft, dus willen jullie mij ook helpen? Het is nog niet zover, maar ooit ga ik mijn vriendje ontmoeten die ik nog nooit heb gezien.

Ik vind het echt reuze spannend, en hij ook. Maar ik zit met een probleem. Ik stotter namelijk. Niet zo heel veel, en het is erger geweest. Zelf zit ik er ook niet mee of zo, ik vind het niet echt erg. Ik heb mijn vriendje het nog niet verteld. Hij belt me soms, maar dat gebeurt niet vaak. Dan praat ik wel, ook al vind ik dat lastig. Ik weet niet hoe ik hem moet vertellen dat ik stotter. Dus daarom vraag ik aan jullie tips. Weten jullie hoe ik het moet zeggen? Ik hoop dat het goedkomt, maar toch ben ik bang dat hij me niet meer ziet zitten als ik het hem vertel over dat stomme stotteren. Ik hoop van niet. Ze zeggen toch ook altijd: liefde kent geen grenzen? Of geloven jullie daar niet in? Een stotterend verliefd meisje

Het zou wel heel stom zijn als hij je zou laten zitten omdat je een beetje stottert. Dat zou betekenen dat hij niet echt verliefd op je is. Jullie hebben allebei al toegegeven dat jullie het heel spannend vinden om elkaar voor het eerst te zien. Gebruik die spanning als ‘excuus’. Zeg hem dat je, als je zenuwachtig bent, soms een beetje gaat stotteren. Misschien vertelt hij dan ook wel wat zijn zenuwtrekje is. Want net als jij, heeft hij zeker iets waarvan hij denkt: als ze maar niet afknapt als ze dat ziet! Maak je geen zorgen: echte liefde kent inderdaad geen grenzen!