jong vriendje

Talk: ‘Ben ik te jong voor een vriendje?’

Ik ben dertien, maar vraag me af of ik te jong ben voor een vriendje. 

Ik wil iets kwijt: ik ben een meisje van dertien jaar en heb een vriendje. We zijn al langer dan één jaar samen. Ik ben superverliefd op hem en hij op mij. Maar toch vraag ik me af of ik niet te jong ben voor een vriendje?

Xoxo

Wat leuk dat jullie zo in love zijn samen!

Als jullie je allebei prettig voelen bij deze relatie, is er geen reden om jezelf te jong vinden. Er zit immers geen leeftijdslimiet op de liefde. Geniet ervan!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: John Lamb, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij?

  • hel
    hel
    Reactie: Ik ging door een depressie toen mijn man mij en de kinderen verliet voor een andere vrouw, we hadden een mooi leven samen en een vredig huis samen. Enkele dagen geleden merkte ik wat vreemd gedrag van hem op, plotseling een paar weken later ontdekte ik dat mijn man iemand anders zag. hij stopte met praten en kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks om mij en de kinderen, ik smeekte hem zijn wegen te veranderen en een goede man te zijn die hij was. hij weigerde naar mij te luisteren. Ik huilde bitter met een gebroken hart omdat mijn huwelijk uit elkaar was gevallen. Ik heb alles gedaan wat ik kon om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg bezorgd en hulpeloos. Ik hoorde goed nieuws over de echtelijke regeling van Dr.Goko, ik nam contact met hem op en legde alles uit wat er gebeurde met een hoop op een oplossing van hem. Hij beloofde me te helpen, wat hij deed. Hij lost het probleem in mijn huwelijk op en herenigt mijn man weer met me. Zeg met trots dat mijn huwelijk weer beter samen is. contact voor hulp e-mail: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com WhatsApp en Viber dit nummer 2348056398964
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen