zwanger na eerste keer vriendje

Talk: ‘Ben ik zwanger?’

Ik heb me een tijdje geleden laten vingeren door mijn best friends broer. Ik ben al een tijdje verliefd op hem en hij heeft het daarna nog regelmatig gedaan. Maar laatst vroeg-ie of ik met hem naar bed wilde.

Door de verliefdheid zei ik ‘ja’…

Ik heb me een tijdje geleden laten vingeren door mijn best friend’s broer. Ik ben al een tijdje verliefd op hem en hij heeft het daarna nog regelmatig gedaan. Maar laatst vroeg-ie of ik met hem naar bed wilde. Door de verliefdheid zei ik ja. Hij heeft me ontmaagd en het deed echt pijn. Hij deed het zonder condoom. Ik ben nu al vijf weken over tijd, en nu vraag ik me af: ben ik zwanger? Ik weet niet wat ik moet doen.

Van de eerste keer kun je ook zwanger worden.

Jij moet als een speer naar de apotheek of drogist voor een zwangerschapstest. Te veel meisjes denken nog dat ze de eerste keer niet zwanger kunnen worden. Maar dat kan wel! Zelfs als je nog nooit ongesteld bent geweest, kun je van de eerste keer seks zwanger worden. Ongeveer twee weken voordat je (voor de eerste keer) ongesteld wordt, heb je je eisprong en dan ben je dus vruchtbaar. Daardoor kun je zelfs zwanger worden als je nog nooit ongesteld bent geweest. En dan hebben we het nog niet over het risico op een soa-besmetting. Doe nu in ieder geval zo snel mogelijk een zwangerschapstest. Alleen dan heb je zekerheid of je wel of niet zwanger bent. En doe het de volgende keer veilig: dus met condoom of (nog beter) met pil en condoom.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: iStock

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat denk jij?

Gerelateerde artikelen