seks besneden vriendje

Talk: ‘Er gebeurt niks tussen mij en mijn vriendje’

Ik zit met een probleem. Ik heb nou twee maanden een heel lief vriendje, maar er gebeurt weinig. We spreken wel af en zo, maar dan gebeurt er niks. We willen allebei wel zoenen of knuffelen, maar we hebben nooit echt een heel serieuze relatie gehad, dus ook nooit eerder gezoend of geknuffeld. We weten van elkaar dat we dat allebei wel willen, maar we durven niet te beginnen. Hoe moeten we dit oplossen? Ikke

We hebben nooit eerder iets serieus gehad…

Ik zit met een probleem. Ik heb nu twee maanden een heel lief vriendje, maar er gebeurt weinig. Wanneer we afspreken gebeurt er bijna niks.We willen allebei wel zoenen of knuffelen, maar we hebben nooit echt een heel serieuze relatie gehad, dus ook nooit eerder gezoend of geknuffeld. We weten van elkaar dat we dat allebei wel willen, maar we durven niet te beginnen. Hoe moeten we dit oplossen?

Ikke

Werk er langzaamaan naartoe met je vriendje.

Eén van jullie beiden zal toch de eerste stap moeten zetten. Dat hoeft helemaal niet zo eng te zijn als het nu lijkt. Pak om te beginnen gewoon eens zijn hand vast als jullie samen tv zitten te kijken. Of streel je vriendje af en toe even door zijn haar. En geef hem een kusje als hij naar huis gaat… Op die manier wordt het steeds gemakkelijker om elkaar aan te raken. Dan komt het echte zoen- en knuffelwerk vanzelf.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een vriendje?

Gerelateerde artikelen