in me komen de eerste keer seks lukte niet

Talk: ‘Het lukte hem niet om in me te komen’

‘Een tijdje geleden probeerden mijn vriend en ik verder te gaan, maar we stuitten op een probleem…’

Hoe lukt het de volgende keer wel?

Ik ben 16 en ik heb al bijna twee jaar een vaste vriend. Nu, een week of twee geleden wilden we verder gaan. Maar er was er een probleem. Hij kon niet in me komen. Hoe komt dat en wat kan ik doen zodat het volgende keer wel gaat? Ik ben nu namelijk heel onzeker geworden en ik durf dit niet nog eens te proberen, omdat ik bang ben dat het ook deze keer niet zal lukken.

Anoniem

Probeer jezelf te ontspannen.

Het kan zijn dat je iets te gespannen was omdat het de eerste keer was. Daardoor spannen de spieren rond je vagina zich aan waardoor het moeilijk wordt om de penis naar binnen te brengen. Het is zaak om jezelf te ontspannen. Neem in ieder geval de volgende keer rustig de tijd. Vraag of je vriend het eerst wil proberen met zijn vingers in je te komen. Als dat goed gaat, kunnen jullie besluiten verder te gaan. Soms helpt het om wat extra glijmiddel te gebruiken. Dat maakt de vaginawand soepeler waardoor het ook gemakkelijker gaat. Let wel op dat je, als jullie condooms gebruiken, een glijmiddel op waterbasis gebruikt (lees het etiket) omdat andere glijmiddelen de werking van het condoom kunnen verminderen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen?

 • jll die knutsel meid.
  jll die knutsel meid.
  Reactie: hai je moet zegmaar je been ontspannen, en dan die lul pakken en heel hard in je arm bijten, dan heb je namelijk pijn van de schrik. en dan stop je snel die lul erin, succes meid x
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: langer voorspel uitvoeren en proberen te ontspannen want als je niet ontspant lukt het niet dan blijf je alles aanspannen en dan blijf het niet lukken probeer eerst gwn voorspel en probeer daarna meer uittebreiden ?
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen