vreemdgaan

Talk: ‘Het vriendje van mijn BFF gaat vreemd’

Een vriendin van mij heeft met iemand, maar die heeft in het geheim met iemand anders. Ik wil het aan haar vertellen, maar ik ben bang dat haar vriendje boos op me zal worden. Wat moet ik doen?

Ze is je beste vriendin en haar vriendje doet iets wat niet oké is. Als ze er zelf achter komt, gaat ze het je kwalijk nemen dat jij haar niets hebt verteld. Natuurlijk zal haar vriendje kwaad op je zijn als je het zegt, maar wie is nou je BFF? Als hij nu al vreemdgaat met een ander, dan komt er sowieso een moment waarop hij haar pijn gaat doen. Dan is ze vooral heel verdrietig omdat hij haar in de steek heeft gelaten en voelt ze zich bedrogen en aan de kant gezet. Nu kan ze zelf kiezen hoe ze reageert en of ze hem voor eeuwig haat of vergeeft.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem dan hieronder!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen?

 • l.secrets
  l.secrets
  Reactie: Haar meteen vertellen of course!
  Omdat: waarom niet? wat maakt het nou uit of haar vriendje boos op je wordt. zijn fout dan moet hij maar niet vreemd gaan. straks verlies je bff ook en dat wil je toch niet?
  Beantwoorden
 • naomialica
  Naomi Ossendorp
  Reactie: Haar meteen vertellen of course!
  Omdat: Ik zou het aan haar vertellen want hoe langer je ermee zit hoe erger je voelt en ja haar vriendje wordt misschien wel boos maar het is je vriendin en aan vriendinnen vertel je alles van wat je dwars zit toch?
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen