leeftijd seks eerst keer pijn ik mis seks gebruikt ontmaagd onveilige skes hij wil seks met mij

Talk: ‘Hij vroeg of ik na het stappen seks met hem wilde hebben’

Ik ben al twee jaar stapelverliefd op een jongen. Nu heeft hij aan me gevraagd of ik na het stappen met hem naar bed wil.

Ik wil het heel graag…

Ik ben al twee jaar stapelverliefd op een jongen. Nu heeft hij aan me gevraagd of ik na het stappen met hem naar bed wil. En ik wil dat heel graag. Zouden jullie alsjeblieft een paar tips willen geven wat jongens lekker vinden tijdens de seks en hoe je een jongen moet pijpen en aftrekken?
Anoniem

Is het verstandig om seks met iemand te hebben na het stappen?

Hebben jullie ook al twee jaar verkering of ben je al twee jaar van een afstandje verliefd op hem? Als jullie al twee jaar verkering zouden hebben, dan hebben jullie vast wel al iets meer gedaan dan handjes vasthouden. Je maakt niet ‘zomaar’ een afspraak om met elkaar naar bed te gaan. Daar komt iets meer bij kijken. Begin dus eerst eens met zoenen, desnoods een beetje strelen en verder nog niets. Als jullie langer verkering hebben en elkaar goed kennen, kunnen jullie in een rustig tempo verder gaan. Tegen die tijd weet je vanzelf ook wat jouw vriendje lekker vindt. Daarvoor ken je hem dan goed genoeg. Nu gaat het echt te snel!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij het doen?

  • pubermeisje
    pubermeisje
    Reactie: Nee
    Omdat: Ik zou het ook niet doen. Als je verkering hebt wel, maar als die jongen het vraagt terwijl je geen verkering hebt is hij misschien op een avondje plezier uit en misbruikt hij je. Tenminste, dat is mijn redenering.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen