spooky voelen

Talk: ‘Hij wil nu ook aan mij voelen’

Ik heb laatst afgesproken met een jongen en toen hebben we gezoend. Hij wil nog een keer afspreken en dan meer doen…

Ik ben goed bevriend met een jongen en we hebben laatst afgesproken en toen hebben we gezoend. Ik vond het wel lekker, het was mijn eerste keer. Nu gaan we weer afspreken, maar nu wil hij ook mijn borsten voelen en zien. En hij wil ook beneden voelen.

Mijn borsten vind ik nog niet zo erg, maar beneden weet ik niet. Zal ik gewoon zeggen dat ik dat niet wil? We spreken eigenlijk alleen af om te zoenen. Zal ik hem beneden laten voelen? Ik vind alleen over mijn broek goed, maar hij wil dan over mijn onderbroek. Maar dat gaat dan toch weer iets te ver als ik het niet wil.

Anoniem

Je bent ‘goed bevriend’, dus jullie hebben geen verkering

Je hebt nu één keer met hem gezoend en dat was meteen jouw allereerste keer. Redenen genoeg om het rustig aan te doen. Zoenen doe je niet op afspraak, maar omdat je heel erg verliefd bent op iemand. Jij bent de enige die beslist hoe ver hij mag gaan. Het voelen mag best even wachten tot je zeker weet dat hij echt leuk genoeg is om verder te gaan. In ieder geval tot jullie ook echt verkering hebben en ook andere leuke dingen doen dan alleen afspreken om te zoenen. Nu gebruikt hij je misschien…

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen