crush verhuizen verliefd op acteur mezelf snijden contact jongen verliefd bff vriend van vriendin talk verliefd crush kans biseksueel niet verliefd

Talk: ‘Hoe kom ik in contact met die leuke jongen achter de kassa?’

Ik vind een jongen achter de kassa leuk

Eerst wil ik zeggen dat jullie goede adviezen geven. Ik zit al een paar maanden met een probleempje. Ik vind een jongen achter de kassa leuk. Een keertje toen ik bij hem in de rij stond, hebben we een paar keer oogcontact gehad. Het enige wat ik van hem weet, is zijn naam. Ik weet alleen niet hoe ik zijn sociale media kan vinden en met de jongen in contact kan komen. Tijdens zijn werk vragen lijkt me niet heel erg logisch, want hij is tenslotte bezig. Ik heb zijn naam overal opgezocht, van Instagram tot aan Facebook, maar helaas zonder resultaat. Ik wil heel graag met hem in contact komen. Weten jullie raad?

Anoniem

Kom met de jongen in contact

Trek de stoute schoenen aan en schrijf op een klein papiertje jouw nummer. Deze kun je dan tussen je jouw boodschappen leggen op de band, aan hem geven als je geld geeft of nonchalant bij zijn kassa leggen als je wegloopt. Wedden dat hij dat een superleuke actie vindt?

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen