aseksueel aseksualiteit verliefd rein crush ver weg nee zeggen versieren

Talk: ‘Hoe moet ik een boy afwijzen?’

Er zijn twee jongens die mij leuk vinden, maar ik voel niet hetzelfde over hun. Ik ben wel met ze gegaan, maar eigenlijk alleen omdat ik het stoer vond…

Ik vond het zielig om nee te zeggen…

Ik heb een probleem: twee jongens vinden mij heel erg leuk, maar ik vind hen niet leuk. Echter heb ik wel met hen gehad omdat ik het zielig vond om nee te zeggen of omdat ik gewoon een jongen wilde om stoer te doen. En een jongen die ik al heel lang leuk vind, wil niet met mij. Ik heb dus twee vragen: hoe moet ik nee zeggen tegen jongens die ik niet leuk vind? En hoe moet ik die ene jongen nu versieren? Ik hoop dat dit er in komt, want ik zit er heel erg mee.
Anonieme-Girl

Boys afwijzen en versieren, hoe doe je dat? 

Je ‘neemt’ geen verkering omdat je het zielig of stoer vindt… Je ‘krijgt’ verkering omdat jullie elkaar allebei leuk vinden. Maar hoe kan de jongen op wie jij verliefd bent, nu verliefd op jou worden als je telkens verkering hebt met een ander? Misschien zijn dat ook wel jongens bij wie hij zich ook afvraagt: wat moet zij daarmee? Logisch dus dat hij denkt dat je hem niet ziet staan. Of hij heeft gewoon geen zin in een meisje dat met iedereen verkering ‘neemt’. Wees kieskeurig en kijk eerst of je een jongen echt leuk vindt. Neem de tijd om hem beter te leren kennen en durf nee te zeggen als je hem niet leuk vindt. Het is niet cool om verkering te hebben met iemand om wie je eigenlijk helemaal niks geeft. Voor jou niet, maar ook voor die jongen niet. En als je een jongen écht leuk vindt, doe dan je best om zijn aandacht te krijgen. Als hij ziet dat je moeite voor hem doet, zal hij daar positiever op reageren dan wanneer hij ziet dat je vooral aandacht hebt voor andere jongens.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer: 

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Durf jij altijd nee te zeggen?

Gerelateerde artikelen